SİSKON ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
SİSKON YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GİZLİLİK POLİTİKASI

Bu gizlilik bildirimi,SİSKON ENDÜSTRİYEL OTOMASYON SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / SİSKON YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Bundan sonra “Şirket” olarak anılacaktır) olarak, bu web sitesini ziyaret eden bireylerle ilgili bilgileri toplama, saklama ve kullanma şeklimizi açıklamaktadır. Bu web sitesini kullanarak, bu gizlilik politikasında belirtilen bilgilerin toplanmasına ve kullanılmasına izin vermiş sayılırsınız. 

 

1. OTOMATİK TOPLANAN BİLGİLER

1.1 Kimliği Saptanamayan Bilgiler –Diğer birçok web sitesinde olduğu gibi, bu web sitesi de otomatik olarak kullanıcıların bazı bilgilerini toplar; bilgisayarınızın İnternet Protokol adresi (IP), web sitesine giriş yaptığınız tarih ve zaman, bu web sitesine giriş yaptığınız sayfa, kullandığınız işletim sistemi, ziyaret ettiğiniz web sitesi bölümleri, ziyaret ettiğiniz web sitesi sayfaları, görüntülediğiniz bilgiler ve web sitesine koyduğunuz veya web sitesinden indirdiğiniz malzemeler gibi. Bu bilgiler web sitesi, sistem yönetimi ve web sitesinin geliştirilmesi için kullanılır. 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili yönetmelikler kapsamındaki yükümlülüklerimiz gereği bu bilgilerin bir kısmı kayıt altına alınabilir ve ilgili adli ve idari mercilerin talepleri üzerine kendileriyle paylaşılabilir.

1.2 Tanımlama Bilgileri (Çerezler - Cookies) –Bu web sitesinde “Cookies” teknolojisi vardır. Bu teknoloji, web sitesi kullanıcısının bilgisayarına bilgi yükleyerek, web sitesine bu bilgisayardan yapılacak ziyaretlerin tanınmasını sağlar. “Cookies” web sitesinin kullanımını ve uygunluğunu arttırır. “Cookies” tarafından sağlanan bilgiler web sitesinin eski bir kullanıcısı olarak tanınmanızı, ihtiyaçlarınıza karşılık verilebilmesi için web sitesindeki aktivitelerinizin takip edilmesini, kullanımınız için web sitesi içeriğinin sunulmasını, çevrimiçi (online) formların Kişisel Verileriniz ile beraber otomatik olarak oluşturulmasını ve web sitesi tecrübenizin kolaylaştırılmasını sağlar.

Tarayıcınız (browser) izin verirse “Cookies”i reddedebilirsiniz, ancak bu durum web sitesi kullanımınızı ve bazı web sitesi özelliklerine erişim imkanınızı etkileyebilir. Çerezleri kapatmak için; Chrome’da tarayıcı ayarlarınızda “Ayarlar/Gizlilik/İçerik Ayarları/Çerez kullanımını kapat” seçeneğini, Safari’de tarayıcı ayarlarınızda “Tercihler/Gizlilik/Tüm Çerezleri Engelle” seçeneğini, Internet Explorer’da tarayıcı ayarlarınızda “Seçenekler/İnternet Ayarları/Gizlilik/Ayarlar” seçeneğini, Firefox’da “Araçlar/ Seçenekler/Gizlilik/Çerez kabul yöntemi/Firefox kapatılana kadar” seçeneğini kullanabilirsiniz.


2. KULLANILAN BİLGİLER

2.1 Bilgi takibi –Şirket, kişisel olmayan bilgileri kullanarak, kullanıcı istatistikleri ve web sitesi kullanımı ile ilgili bilgi takibi raporları oluşturabilir ve bu raporları başkalarıyla paylaşabilir. Rapordaki hiçbir bilgi, kimlik ve diğer kişisel verilere bağlı olmayacaktır.

2.2 Kişisel Veriler –Web sitemizde bulunan İletişim Formu üzerinden tarafımıza iletilen bilgileri işlemekteyiz. Bahse konu kişisel verileri sadece 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve işbu Gizlilik Politikasına uygun bir şekilde toplayıp saklayacak, işleme tabi tutacak, kullanacak, iletecek ve/veya açıklayacağız. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınızı öğrenmek için lütfen bu web sitesinde paylaştığımızAydınlatma Metni ni okuyunuz.

Web sitemizde bulunan İletişim Formu ile sadece kendinize ait verileri paylaşmanızı bekliyoruz. Eğer aracı olarak veya başka bir suretle üçüncü kişiler adına hareket ediyorsanız veya bize üçüncü kişilerle ilgili (örneğin bir aile ferdiniz) bilgi veriyorsanız, bu durum, söz konusu üçüncü kişinin yetkili temsilcisi veya aracısı olma yükümlülüğünü üstlendiğiniz ve söz konusu üçüncü kişiden bizim onlara ait bilgiyi toplamamız, işleme tabi tutmamız, kullanmamız ve açıklamamız için gerekli tüm izinleri aldığınız anlamına gelir. Üçüncü kişiye ait bilgileri sizden elde ettiğimiz için, üçüncü kişiye bu Gizlilik Politikasında yer alan bütün hususları aktarmak, tercihen söz konusu üçüncü kişiye bu beyanın bir kopyasını temin etmek veya bu şahısları web sitemize yönlendirmek sizin sorumluluğunuzdur.

 

 

3. ÇOCUKLARIN MAHREMİYETİNİN KORUNMASI


Şirket, özellikle çevrimiçi (online) ortamda çocukların mahremiyetinin korunmasının öneminin bilincindedir. Web sitesi her ne kadar bilinçli olarak 18 yaşından küçük çocuklara yönelik olarak tasarlanmamışsa da, çocuklarla ilgili bilgilerin, sizin adınıza verdiğimiz hizmetlerin ifası amacıyla toplanması ve saklanması gerekli olabilmektedir.

Ancak 18 yaşından küçük çocuklara ait bilgilerin asla bilerek toplanmaması ve saklanmaması prensiplerimiz arasında yer almaktadır.

 

 

4. BİLGİLERİN NASIL KULLANILACAĞI


Bu web sitesi üzerinden ve diğer şekillerde topladığımız, Kişisel Verileri aşağıdaki amaçlarla işleme tabi tutup kullanabiliriz:

  • Web sitesinin yönetimi amacıyla;

  • İnsan Kaynakları süreçlerimizin yürütülmesi amacıyla;

  • Yazılım ve donanım satış süreçlerinin yürütülmesi amacıyla;

  • Kayıtlarımızı ve veri tabanımızı güncelleştirmek amacıyla;

  • Size verdiğimiz hizmetlerin kişiselleştirilme özelliklerini geliştirmek ve sizinle veya bize bilgilerini ilettiğiniz üçüncü kişilerle ilgili bilgileri saklamak amacıyla.

 

 

5. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI


Kişisel Verileriniz, bu Gizlilik Politikasında belirtilen durumlar dışında üçüncü kişilere aktarılamayacaktır. Kişisel Verilerinizi, bu verileri işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak işlemeyi kabul eden ve Şirket’in yönetiminde söz sahibi olduğu kuruluşlara açıklayabiliriz. Kişisel Veriler ayrıca bu bilgilerin toplanma amacına uygun olarak işlenmek üzere bizim adımıza çalışan üçüncü kişilere devredilebilir. Bu üçüncü kişiler, Kişisel Verileri sadece belirlenen amaçla sınırlı olarak işlemekle ve Kişisel Verilerinizi üçüncü kişilere satmamakla ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere kanunların izin verdiği, tarafımızdan talep edilen veya işbu Gizlilik Politikasında belirtilen durumların dışında üçüncü kişilere ifşa etmemekle yükümlüdürler.

Kişisel Veriler, geçerli bir kanunun, mahkeme emrinin veya resmi düzenlemenin gerektirmesi halinde cezai veya hukuki bir soruşturmayı desteklemek için gerekli olması halinde üçüncü bir tarafa ifşa edilebilir.

 

 

6. DİĞER KONULAR


 

6.1 Güvenlik –Bilgisayar ağı, uygulamaları ve veri tabanının güvenli olması ve yetkisiz girişlere ve kullanıma kapalı olması için çalışıyoruz. Bazı Kişisel Verileriniz ile ilgili güvenlik kaygılarınız var ise, lütfen bu bilgileri internet yoluyla göndermeyin.


 

6.2 Diğer Web Siteleri –Web sitemiz diğer web sitelerine veya internet kaynaklarına bağlantı verebilir. Bu bağlantılardan birine girdiğinizde başka bir web sitesine veya internet kaynağına geçiş yapmış oluyorsunuz. Bu kaynak, isteğiniz doğrultusunda veya “cookies” veya diğer teknolojiler aracılığıyla sizden bilgi alabilir. Şirket’in bu web siteler veya internet kaynakları veya bunların bilginizi toplaması, kullanması veya ifşa etmesi ile ilgili bir sorumluluk, yükümlülük veya kontrolü yoktur. Diğer web sitesi ve internet kaynaklarının gizlilik politikalarını gözden geçirmeniz ve bilgilerinizi nasıl toplayıp kullandığı konusunu anlamanız gerekir.


Gizlilik Politikasında Oluşacak Değişiklikler –Şirket, zaman içinde işbu Gizlilik Politikasında değişiklikler yapabilir ve işbu Gizlilik Politikasına eklemelerde bulunabilir. Bu durumda Şirket, web sitesinde güncellenmiş Gizlilik Politikasını paylaşacaktır.

Copyright 2016 © Siskon Otomasyon Reklam Ajansı İzmir