• JTI C# ile İleri Seviye Programlama ve OOP Programlama Eğitimi
  • JTI C# ile İleri Seviye Programlama ve OOP Programlama Eğitimi
Toplam 10 günlük 80 saatlik eğitim ile C# programlama dili ileri seviye dotnet programlama eğitimi ile veri tipleri incelendi. Nesneye yönelik programlama yapılması, nesnelerin geliştirilmesi ve veri ADO ile tabanı işlemleri ve SQL programlama konularında windows uygulaması geliştirilerek uygulama geliştirme eğitimimizi tamamladık.

Depark eğitim salonlarında yapılan eğitimlerimizi, en son teknoloji ve konforda hazırlanmış eğitim salonlarında başarı ile tamamladık.

Sabahları branch ile başlayan eğitimlerimiz, öğle yemeği ile devam etti. Bol bol örneklerin yer aldığı eğitimlerimizde, özellikle katılımcıların sektördeki asıl ihtiyacı olacak konularda örneklemeler yapıldı ve uygulamalar geliştirildi. Bu sayede eğitim soyut olmakdan çıktı ve kendi uzman oldukları işleri ile ilgili konularda örneklemeler sağlandı. Başarımızın sırrı burada yatıyor.

Katılımcı arkadaşlara eğitimlerin sonunda Siskon yazılım eğitimleri katılımcı sertifikaları sağlandı. Katılımcı arkaşlara başarılar diliyoruz.

Not: Eğitimimiz ilk defa .NET platformunu kullanan ve ilk defa C# dilini kullanan eğitimcilerimize göre düzenlenmiştir.
Copyright 2016 © Siskon Otomasyon Reklam Ajansı İzmir

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Kapat X